Ještě více možností - v černé barvě

Technicky vzato, černá není barva, ale odstín. A jaký je to odstín - překonává většinu barev pro naprostý dopad na interiér nebo fasádu. Je to v trendu? Rozhodně. Tento trend ale nikdy nebude vypadat zastarale. Proto jsme opět rozšířili naši nabídku dílů pro černé zábradlí!

Nová řada Black Line vám nabízí vše, co potřebujete pro kompletní systém sloupkového zábradlí nebo skleněné zábradlí s černým kováním. Každá položka je navržena pro snadnou montáž, vyrobena z nejkvalitnějších materiálů a dotazěna k dokonalosti.

Všechno je možné
a k černé barvě se hodí

Black Line je komplexní řada komponentů, které vám poskytnou řešení pro téměř jakýkoli projekt zábradlí. Skleněné příchytky, skleněné adaptéry, základní lišty pro skleněné zábradlí a sloupky zábradlí jsou k dispozici v černé barvě RAL 9005.

Mnoho produktů Black Line si můžete objednat přímo ze skladu, nebo možná potřebujete něco, co není v naší základní nabídce? Žádný problém. Požádejte nás, abychom Vámi vybrané produkty vyrobíme v černé barvě. Přizpůsobení podle vašich přesných specifikací a do jednoho týdne dodáme hotové výrobky až k vašim dveřím nebo na místo projektu.

Výrobky z ušlechtilé oceli jsou práškově lakovány 1 vrstvou 60 μm v matné hladké, matné texturované, saténové hladké nebo ve vysokém lesku. Výrobky z hliníku a zamac jsou opatřeny 80 nebo 120 μm dvojitou vrstvou práškového laku s certifikací Qualicoat v matné hladké, matné texturované nebo hladkém saténu.

Preferujete jinou barvu?

Chcete něco jiného než černou (RAL 9005)? Žádný problém, my Vám vyhovíme! Naše produkty jsou dostupné v různých barvách RAL, stačí nám dát vědět, kterou byste si přáli.











Potřebujete inspiraci?

Pomocí černých prvků je možné dosáhnout mnoha různých efektů. Zde je to, co jiní vytvořili pomocí Black Line. Nechte se inspirovat.